Hjertebloggen

19/11-2020

Er lenge siden jeg skrev noe på Hjertebloggen nå. Og det betyr jo bare at helsa er der den skal være. Vel! Det er ikke helt sant da. Vekta har gått opp og kondisen har gått ned. Dette må jeg gjøre noe med.
Også er jeg nødt for å kutte røyken.
Så noen utfordringer er det altså.

02/12-2020

Da har man bestilt nikotinspray som hjelpemiddel til røykeslutt. Ankommer postkassen på mandag tenker jeg. Så da håper jeg å bli røykfri i løpet av en måned eller 2.
Så i løpet av Januar bør jeg være 100% røykfri.

03/12-2020

Hemorider?

Natt til torsdag var jeg oppe for å tisse en skvett. Kl. var Ca, 02:30 på natten. i det jeg klyver opp i sengen, måtte jeg slippe en liten fjert. Ooouuuu! den fjerten var i det fuktigste laget. Tomler meg inn på toalettet igjen, får av meg trusa og fikk meg en blodig overraskelse. Det var litt avføring og masse blod. Det var såpass ille at jeg ikke gadd å tørke, men gikk rett i dusjen og fikk spylt meg ren. Fikk sove godt resten av natten, men morgenen etter kom jo restene av nattens strabaser. Burde jeg oppsøke lege? Mnja! vi venter litt med det. På torsdag følte jeg meg litt uggen i kroppen og det føltes som jeg hadde litt feber. Lette etter et termometer i huset, men fant ingen. Tok en nødløsning og fikset inn ute/inne termometeret og plasserte utedelen under armen. Da måleren nådde 56,2° C. Satte jeg meg godt til rette i sofaen og kjente etter om jeg var død. 🙂 Dagen etter bar det ned på apoteket for å kjøpe ett nytt termometer. Det endte med at jeg kom ut i bilen med et nyinnkjøpt termometer fra Europris.
Tester det der og da, stikker det under armen og venter på pipet. Det piper og dødsfrykten når nye høyder. 22,6° C.
Jeg var definitivt i dødens armer. Men om det var av hetebølger eller kuldesjokk var jo et annet spørsmål.
Etter å ha fått skiftet batteri hos Europris (Fikk det gratis) 🙂
Så var kroppstemperaturen tilbake til 37,1° og jeg skrev dermed ut min egen friskmelding.
I dag virker kroppen som normalt, men jeg bør nok ta meg en tur til legen for sikkerhets skyld.

Author: arvid