CT

Ting skjer i raskt tempo om dagen. På fredag var det Rektoskopi, tirsdag var det blodprøver, onsdag var det MR og torsdag var det CT.

Hadde time kl. 16:40 og møtte opp i god tid. Nye 270,- kroner ble betalt i egenandel også var vi på plass på venterommet. Ble snart hentet av en ung sykepleier og vist inn på undersøkelsesrommet. Ble fortalt at jeg bare skulle ta av meg klokke og utejakken, buksa skulle bare trekkes ned til knærne.
Etter 3 stikk ble Veneflon montert. Så bar det inn i trommelen og bilder ble tatt. På slutten skulle det brukes kontrastvæske og jeg kjente jeg ble varm og metallsmaken kom i munnen.
Så var vi plutselig ferdig.
Måtte vente i 20minutter pga. kontrastvæsken og deretter 5 minutter fordi jeg går på blodfortynnende og de var redd for at jeg skulle tømmes for blod etter at de tok ut Veneflonen.
Spanderte på meg en Troika på vei ut. Glad og fornøyd.

Author: arvid