Fatigue?

Den siste tiden har jeg følt meg trøtt, lat, giddalaus, smådeprimert og til tider utslitt, har konsentrasjonsvansker. Jeg gjør det jeg må gjøre, kanskje gidder jeg å lage middag. Skal jeg gjøre noe så føler jeg meg trøtt og sliten etterpå. Jeg er forsåvidt ved godt mot og ser frem til å bli ferdig med operasjonen. Riktignok har NAV gitt meg noen økonomiske bekymringer, men det vet jeg at ordner seg med tiden.

Blir sliten av å sove!

Men, når du blir sliten av å sove, da er det noe galt.
Jeg merker at kroppen ikke fungerer som den skal. Alt er et ork, selv det å legge seg om kvelden er slitsomt.
Det er slitsomt å lage mat
Det er slitsomt å gå på do
Det er slitsomt å stå opp om morgenen
Det er slitsomt å legge seg om kvelden
Det er slitsomt å spise
Det er slitsomt å rydde (hvor som helst)
Det er slitsomt å skrive denne bloggen
Det er slitsomt å berbere seg
Det er slitsomt å gå i dusjen
Det er slitsomt å gå ut med hunden

Det meste av dette må jeg jo gjøre uansett om jeg vil eller ei, og jeg gjør det, men det er slitsomt og jeg gidder nesten ikke.

Det er en forferdelig følelse og jeg må nok snakke med noen om dette.

Author: arvid