Pre-operativ fase!

Da var vi ferdig med Preoperativ fase.
Jeg er blitt merket og vet hvor posen blir plassert på magen.
Dette blir rart og uvant, det er helt sikkert.
Etter full narkose og en operasjon som tar hele 5,5 timer er nok formen så som så tenker jeg. Er nok ikke særlig tilsnakkenes den dagen 3/3-21. Morgenen etter er det opp og stå og gjerne bevege seg noen meter. Håper det går bra. Smertene skal jeg nok tåle, men jeg er spent på hvor lang tid jeg bruker på å komme meg nogenlunde på fote igjen. Det er beregnet 3 -7 dager på sykehuset. Så er det hjem til hverdagen. Er spent på dette med å lufte Sara, skal helt ikke ha harde rykk fra henne den første tiden. Jeg tror jeg vet hvordan jeg skal unngå det. Så har Kolonial.no fått en ny kunde. Jeg får jo ikke lov til å løfte tungt på 2-3 måneder etterpå. Pose på magen skal jeg leve med i 3 – 9 måneder. Kommer alt an på hvordan tarmen gror, men jeg mener da at jeg har godt grokjøtt, så jeg håper at den blir tatt vekk så tidlig som mulig.

Men, tirsdag neste uke blir en strevsom dag. Først ned til Tønsberg for ny blodprøve, hjem for å pakke bag til sykehusoppholdet, så til Lierskogen med Sara, hjem for å ta avføringsmiddel, skifte på seng. Er pålagt å ta siste natt før operasjonen i rent sengetøy. Og en skikkelig grundig dusj før jeg legger meg. Grytidlig Onsdag morgen, opp og ta avføringsmiddel, deretter en liten dusj for å få av seg nattesvetten. Så står det forhåpentligvis en taxi e.l. utenfor kl. 06:20. Kl. 07:00 er jeg i legenes vold.

Sender litt lykkeønskninger til meg selv nå.

Lykke til Arvid. 🙂

Author: arvid