Renault Trafic

I begynnelsen av Juni 2020 kjøpte jeg meg en Renault Trafic. Hensikten med det var å bruke den i tjeneste under ARM-Consult AS og som campingbil sommeren 2020.
Daniel og jeg tøffet fjellheimen rundt i sommer med Renaulten som campingbil og det med stort hell.

Nå i den senere tid har jeg fått litt startvansker. Dvs. jeg må håndpumpe diesel fra dieselfilteret og inn i dysene hver eneste dag. Det virker som det kan være noe pakningstrøbbel i dieselfilteret som gjør at dieselen trekker seg tilbake når den står mer enn ca. 6 timer. Starter jeg den igjen før 6 timer har gått går det stort sett greit. Etter det, starter den for å å slukne hen. Ut å pumpe diesel igjen og starten går som smurt.
Har bestilt dieselfilter og skal bytte dette den nærmeste fremtid, så får vi se hvordan det går.

Author: arvid