Endelig Hjemme

Endelig hjemme! Det er deilig å ha kommet hjem. Hjem til vante omgivelser og mine egne ting. Slippe maset fra sykepleiere og leger om blodprøver, blodsukker, temperatur osv. Her hjemme styrer jeg selv og det er deilig.

Nå har jeg vert hjemme i ca. 10 dager og jeg merker at kroppen er i ulage. Blir fort sliten og må hvile mye, men humøret er på topp og jeg ser fremover. Har vel innsett at dette kommer til å ta tid.
Hjemmesykepleien kommer hver dag for å skifte Stomi og det er jeg svært takknemlig for, selv om enkelte av dem er svært dedikerte i sitt arbeid og kan krype under huden på en. Jeg har lyst til å si fra, men det er vel best å tie frem til noe alvorlig skjer. Jeg liker ikke at enkelte behandler meg som om jeg ikke var ved mine fulle 5, er tilbakestående, senil e.l. Da blir jeg fly forbannet.
Men, for all del. De aller fleste er kjempehyggelige, snille og elskverdige.
Jeg er veldig glad for at jeg har Hjemmesykepleien.

I dag fikk jeg meg en overraskelse. De ringte fra legesenteret og ga beskjed om at jeg har fått innvilget pasienttransport til sykehuset i morgen. :-O Big suprise.
Men, det er deilig å være hjemme.

Author: arvid