Dagene etter hjemkomst

Det er nå snart 6 uker siden jeg kom hjem fra sykehuset. Formen har vert svingende, mye pga. kateteret som ble sittende i fire uker. Etter at kateteret ble fjernet har formen vert ekstremt stigende og jeg ser på meg selv som nesten frisk. Noe jeg selvfølgelig ikke er. 🙂
Hjemmesykepleien kommer hver morgen og hjelper meg med å skifte stomipose. En tjeneste jeg er svært takknemlig for. Bare de husker å ringe meg før de kommer, så jeg får låst inn Sara.

Fort sliten

Formen er bra, matlysten er tilbake og brødmat er ikke så ille som det var i begynnelsen. Men, jeg blir fort sliten av forskjellige gjøremål. Har en plan om å lage en skikkelig kjøkkenhage her ute på terrassen min. Men, bare det å bære jordsekker, plante og så er forferdelig slitsomt. 5 minutters arbeid og jeg må sette meg ned for å få igjen pusten. Men, nå skal jeg på Hjerteskole fremover og jeg har hørt at den gjør godt for helsen til hjertepasienter.

Hverdagen

Men, hverdagen går som normalt og jeg føler meg i fin form, Blodsukkeret har stabilisert seg på mellom 5 og 9. Noe som er langt bedre enn de 27 jeg hadde under operasjonen. Jeg har ingen smerter i brystregionen og stomien oppfører seg greit.
Jeg kjeder meg til tider, så det må jeg gjøre noe med. Og det er derfor jeg skal lage kjøkkenhagen på terrassen og lese meg opp på kokekunsten. Har lyst til å lage litt rar og spennende mat fremover.
Har også planer om å skaffe meg noen nye hobbyer, men vet ikke helt hva det skal bli.

Fremtiden

Ja, hva vil fremtiden bringe av hendelser for unge fremadstormende Michalsen? Det er ikke godt å si. Men, jeg må jo finne meg en jobb. Tror kanskje jeg må se bort fra de store fysiske jobbene og kanskje heller ta sikte på en kontorjobb e.l. Men, hvem vet?
Blir nok boende her fremover, har det godt her og ser ikke nødvendigheten av å endre det. Men, noen livsstilsendringer blir det. Mer aktivitet, endrede matvaner og nye hobbyer. Da har vi oppskriften tenker jeg.

Author: arvid