Klimakrisa.

Nå skal de sies at jeg kanskje er litt over middels interessert i naturen og dermed også naturvern, miljø og klima. Derfor følger jeg også med på veldig mye innen de feltene. Får kanskje en overdose av klimavarsler fra mange kanter. Fra klimahold får vi vite at det haster og at kloden brenner.
Om man er medlem av forskjellige klimaidealist sider f.eks. på facebook så får man dosa si av dommedagsprofetier for flere år fremover. Der kommer det frem mange rare påstander. Argumenterer man imot er svaret nøyaktig det samme. *Tviler du på forskerne? *Du er jo ikke utdannet, så dette kan du ikke noe om * Så du tror du vet, mer om klima enn de som forsker på det?
Ja, jeg tviler på forskerne, når de kommer med påstander som strider mot skolelærdommen og ikke minst tviler jeg på MSM at de gjengir forskningsresultater slik de burde gjengis, eller om de vrir dette til katastrofeoverskrifter med viten og vilje.

Påstander som ikke henger på greip

  • Dommedagsbreen (Thwaites-breen) vil sørge for at havet stiger med 3 meter. NEI! den vil ikke det, Is som ligger i havet vil ikke øke havnivået når den smelter. Dette er skolelærdom og noe alle burde vite.
  • Dommedagsbreen (Thwaites-breen) smelter i rekordfart pga. økte temperaturer. Nei og ja. Breen smelter undenifra pga. vulkansk aktivitet på havbunnen ved Antarktis. Ikke pga. at lufttemperaturen er høyere. Pr. skrivende stund er det ca. – 16 grader C på dommedagsbreen.
  • Folk i Guatemala flykter pga. klimaendringer. Nei, de gjør ikke det. De flykter fordi hjemmene deres er blitt ødelagt pga. uvær. Et uvær som rammer området med jevne mellomrom og har gjort det i århundrer. Det er ikke pga. ekstremvær forårsaket av klimaendringer.
  • Klimaendringene får jordaksen til å flytte på seg. Det er vanvittig lenge siden jeg har hørt sånt sprøyt. Det er jo endringer i jordaksen som skaper klimaendringer, ikke motsatt.
  • Skogbranner. Ja jorden har blitt rammet av store skogbranner i de siste årene. De er større enn normalt, men ikke flere. En av grunnene til at de er større er ikke klimaendringer, men at noen mennesker synes det er gøy å tenne på.
  • Varmerekorder. Jada! Verden har opplevd en del varmerekorder de siste årene og det er blitt slått stort opp i media. Det at det er satt ny kulderekord i Antarktis og det med nesten 10 grader er knapt nevnt i MSM.
  • Isbjørnen er snart utryddet. Dette er tull og tøys og ren løgn. Isbjørnbestanden har de siste årene økt med over 30 000 dyr.
  • Økt Co2 innhold i atmosfæren er hovedårsak til klimaendringene. Mulig det, men for 125 000 år siden var det Milancowich-syklusen som var årsak. Da var Co2 nivået 200 ppm lavere enn i dag, mens temperaturen var opptil 4 grader høyere. En annen ting er at i og med at jordaksen endrer seg, betyr det at vi akkurat nå er inne i en ny Milancowich- syklus.

Dette er bare noen av løgnene som blir spredd av forskere og MSM

Å diskutere med Klimahysterikere

Å diskutere med klimahysterikere er en prøvelse i seg selv.
Hvis du ikke kan fremvise (for dem) troverdige lenker eller bli enige med dem i løpet av 5-6 innlegg, så kommer personangrepene og personkarakteristikkene på løpende bånd. Et yndet angrep er utdannelsen din. Er du ikke universitetsutdannet innen et eller annet naturfag, så har du ikke rett til å uttale deg om klima. Det å tenke selv eller ha egne tanker er tabu. Får de ikke medhold, ender diskusjonen som regel opp med å handle om deg og hvor imbisil du er.
uansett hva du lenker til, så blir aldri lenken godtatt pga. at den sannsynligvis ikke kommer fra et av dem godkjent nettsted. Og det spiller ingen rolle om de lenker til det samme nettstedet 5 innlegg senere eller i en annen diskusjon.

Author: arvid