Ekspedisjon 2023

Ja,ja! Da har jeg altså annonsert at jeg skal ut på tur om 2 år. Sommeren 2023 har jeg bestemt meg for å gå Hardangervidda på langs fra Haugastøl til Kalhovd. Turen er beregnet å ta 10 dager. Jeg sitter å ser på Monsen minutt for minutt og drømmer meg bort. 🙂 Planen er å gå alene, men jeg ønsker meg selvfølgelig selskap på turen og oppfordrer familie, venner og bekjente til å bli med. Jeg tar også med selskap av likesinnede personer som ønsker en slik tur i forbindelse med sin rehabilitering.

Har du lyst til å bli med?

Om du kunne tenke deg å bli med på hele turen eller kanskje bare deler av den, så send meg gjerne en E-post arvid@michalsen.net, eller ring meg på 46 77 65 85 eller kontakt meg via SMS eller via facebook messenger.

Det er mye som ikke er bestemt enda.

Ja! Det er mye som ikke er bestemt enda. Ruten er ikke helt fastsatt, men er i det store og det hele bestemt, men endringer kan skje. Foreløpig har jeg sagt at turen skal foregå mellom den 7/7-2023 – 16/7-2023 men den kan fort bli utsatt en uke. Kommer litt an på hvordan føret og snøforhold er i 2023.
Jeg vet fortsatt ikke om jeg skal gå alene eller om jeg får noen med meg og det er jo et spenningsmoment. Fordi er jeg alene, kan jeg gjøre som jeg vil. Blir vi flere, må jeg jo selvfølgelig forholde meg til de andre. Men, det blir ikke noe problem

Turen skal filmes

Selvfølgelig skal turen filmes med eget videokamera. Det blir ikke noe Lars Monsen filming, for å gå dobbelt så langt for å hente kamera osv. blir ikke aktuelt. Men turen skal filmes fra håndholdt kamera. Kanskje blir det en egen Youtube kanal av det, hvem vet?

Hva koster det å bli med?

Ja, si det?
Garanterte kostnader blir reisen til Haugastøl pr. idag Mai 2021 kr. 300,- (med tog fra Oslo S)
Båtturen på Halnefjorden pr. i dag Mai 2021 Kr. 280,- pr. person og Kr. 150,- pr. hund.
Reisen hjem fra Kalhovd. Priser off. transport er ikke undersøkt.
Dessuten blir det kostnader til mat underveis og eventuelle overnattinger om du ikke ønsker å bo i telt.
Personlig regner jeg med en tusenlapp i reisekostnader og ca. Kr. 2500,- i mat og en tusenlapp i reservekapital.
Eventuelle felleskostnader må vi komme tilbake til når turen nærmer seg.

Author: arvid