Rehabiliteringen

I går 28/5-2021 hadde jeg en ambisjon om å ta 21 poster i tur-orienteringen Det hadde blitt en tur på minst 8 kanskje 9 km. Så ble det ikke. Kroppen var rett og slett utslitt. Men, det ble 9 poster og 5,6 km. Har fått noen spørsmål om jeg ble skuffet over å måtte avbryte turen. Nei! overhodet ikke.
Det er flere årsaker til at turen måtte avbrytes før planlagt

  • Det var veldig varmt. Ca. 22° C
  • Stiene var våte etter mye regn, så det ble vått og tungt å gå.
  • Det ble mye klatring opp og ned åser og koller. Ikke alle poster ligger på flatmark eller langs stien.
  • Kroppen var ikke skikkelig restituert etter gårsdagens økt på vel 4 km.
  • Jeg gikk med en liten sekk med litt utstyr i. (Hadde sikkert ikke så mye å si.) (Bare en teit unnskyldning)
  • Formen var ikke så opparbeidet som jeg trodde og håpet

Men, hva gjør vel det. Det kommer helt sikkert nye muligheter. Jobben er å bli kjent med sine egne begrensninger og ta lærdom av det. Jeg skjønner nå at opptreningen må tas i små skritt og at jeg må gi kroppen nok hvile mellom øktene.
Jeg er visstnok bare 2 poeng unna bronsemerket og jeg tror at jeg må oppnå bronse et år før jeg kan gå for sølv det neste året. Hadde vert kult å gå for gull, men vi får se. Sommeren er fortsatt ung. 🙂

Den 8/6-21 starter jeg på Hjerteskole i regi av Tønsberg sykehus. Det gleder jeg meg faktisk litt til. Lære seg andre treningsmetoder (i skog og mark)(Ingen får se meg tråkke rundt på et treningssenter), 🙂 Treffe andre i samme situasjon, lære om kosthold for hjertepasienter m.m. Det skal bli svært interessant.
Så gleder jeg meg til at Stomien skal legges inn igjen, slik at jeg får en hel kropp tilbake. Det skal bli deilig.

Så livet er deilig dere og naturen er et vidunderlig treningssenter. Bare å nyte det til fulle.

Author: arvid