Rehabiliteringen

Rehabiliteringen har startet. Jeg ser at kondisjonen er på et absolutt lavmål og at noe må gjøres. Derfor har jeg startet med Turorientering som et ledd i rehabiliteringen. Dette har også gitt meg motivasjon til å starte planleggingen av en tur jeg lenge har hatt lyst til å gjennomføre. Jeg kaller dette prosjektet for Ekspedisjon 2023 og blir en tur på Hardangervidda fra Haugastøl til Kalhovd. Det er en tur på ca. 90 km. i luftlinje. og skal gjennomføres på 10 dager i Juli 2023.

Muligens har jeg blitt litt PR-kåt på mine gamle dager. For jeg tenker at jeg skal dokumentere både treningen og turen ved hjelp av video. Må bare skaffe meg et videokamera først. 🙂 Lære meg hvordan den funker og lære meg å redigere. Blir kanskje til at man åpner en egen Youtube kanal for prosjektet. Vi får se.

Bli med?

Jeg ønsker selskap på turen. En ting er at jeg skal ha med meg min hund Sara. Men jeg ønsker også deltagelse fra flere. Det kan være venner, familie eller personer som trenger en sosial tur på vidda, eller som et ledd i egen rehabilitering Har du lyst, så send meg en E-post arvid@michalsen.net

Samarbeidspartnere.

Jeg søker også etter samarbeidspartnere eller sponsorer om du vil. Og jeg er ikke så storforlangende, men det blir alltid noen ekstra kostnader i forbindelse med slike planer. Hva kan jeg tilby til gjengjeld? Promotering på mine hjemmesider og selvfølgelig promotering i mine videoer som etter hvert kommer på Youtube (Håper jeg) Så vet du om noen som kunne tenke seg et samarbeid, så be de ta kontakt, eller kontakt meg på E-post arvid@michalsen.net eller på mobil 46 77 65 85

Author: arvid