Tur Orientering

Hei og Hå! jeg er vant med tur orientering i store skogsområder som Vestmarka, Vardåsen og Kjekstadmarka fra den tiden jeg bodde i Asker og Lier. Her i Undrumsdal er tur orienteringen fordelt på små bynære skogområder. Uvant fordi det er folksomt i disse områdene. Når man er vant til å kunne gå flere kilometer uten å treffe på ett annet menneske er det uvant å treffe på et 50 talls personer på bare en 3 kilometers tur. Men, i den situasjonen jeg er i for tiden, er det helt greit. Jeg får den mosjonen jeg trenger og skulle det skje noe uforutsett, blir jeg funnet etter relativt kort tid. Postene ligger stort sett i nærheten av stier eller skogsbilveier, så det er max 200 meter å gå fra sti eller vei. Helt greit for pensjonister og halvt uføre eller folk som sliter med kondisen.
Har som mål å oppnå minst bronsjemerket som nåes ved 75 poeng og det skal ikke bli noe problem. Har 31 poeng i skrivende stund og tar 26 til på neste tur. Tenkte jeg skulle slå til med 10 poster i morgen eller neste gang været tillater det.

Author: arvid