En liten oppdatering

Heisann! På tide med en liten oppdatering på helsesituasjonen.
Som de fleste av dere sikkert har fått med seg, så venter jeg bare på time for å legge tarmen inn igjen. Dette medfører et par kontrolltimer først og de skulle ha vert foretatt i Juni måned.

Men, så heldig var jeg ikke. Så forrige torsdag, satte jeg meg ned for å ringe Tønsberg sykehus for å fikse timer til dette.
Telefontid mellom 08:00 og 09:00 står det på Epikrisen fra 18/3-21. kl. 08:15 ringte jeg Gastronomisk poliklinikk og fikk beskjed om å ringe tilbake etter kl. 09:00 for da var timebestillingen åpnet. Så da gjorde jeg det og kl. 09:10 var jeg på telefonen igjen. Fikk snakke med ei hyggelig dame, som etter hvert overraskende spurte om jeg kunne komme førstkommende Onsdag kl. 18:00. Og det kunne jeg jo. 🙂 Så flott, hun skulle sende innkallingen via helsenorge.no. Hadde ikke mer en lagt på røret, så plinget telefonen med melding om at jeg hadde fått en innkalling hos helsenorge.no. Logget på og skrev ut innkallingen. Begynte å lese det hele og etter hvert begynte latteren å stige i stua. Fikk beskjed om å kjøpe en pakke med Picoprepp som er et avføringsmiddel man skal bruke for å tømme tarmen. Men, tarmen min fungerer jo kun ned til stomiposen og i undersøkelsen skal de jo sjekke om såret/skjøten i endetarmen er grodd og at det ikke er noen flere ulumskheter i tarmen. Vi fikk oss en god latter når jeg ringte tilbake til sykehuset og fortalte at den delen av tarmen ikke hadde vert i funksjon siden 3/3-21 og jeg lurte på hensikten med avføringsmiddelet. 🙂
Så var det å lese epikrisen igjen og da oppdaget jeg jo at jeg skulle hatt et ekko av hjertet. også dette i løpet av Juni. Så for fjerde gang var det på telefon til Tønsberg sykehus. Denne gangen til Kardiologisk poliklinikk. Hyggelig dame der også og time fikk jeg tirsdag om 10 dager kl. 19:30. Juhu!
Så da om alt er som det skal og det er det jo selvfølgelig, så er jeg klar for å få tarmen innabords igjen. Og gjett om jeg gleder meg til det. 🙂

Author: arvid