Klar for siste fase

I løpet av den siste uken har jeg sjekket tarmen og tatt ekko av hjertet.
Tarmen ser bra ut. Dr. Nicodemus i Skien hadde sett noen polypper i tarmen da han undersøkte meg i slutten av Januar. Disse fant vi ingen spor av da jeg var på ny rektoskopi forrige onsdag. Skjøten i endetarmen hadde grodd tilfredsstillende, men vi oppdaget en krampe som fortsatt satt igjen. Jeg har fått lovnader om at denne IKKE vil slå ut på metalldetektor om jeg skulle finne på å skulle ut å fly f.eks. til Syden. Ville vert trist om jeg måtte stå igjen på Gardermoen pga. ei metallkrampe i endetarmen. 🙂 Tirsdag var jeg og tok Ekko av hjertet og det gikk også bra. I følge legen så hjertet ut til å være i bedre form enn forventet. Men, fikk også formaninger om at jeg sannsynligvis kanskje kun tålte ett infarkt til, så ville det være slutt.
Men, jeg er ved godt mot. Livsendringer er på gang, selv om det tar tid.
Så nå ser jeg frem til å få lagt tarmen tilbake der den skal være. Da vil jeg kunne føle meg hel igjen. Venter bare på en innkallelse fra Tønsberg sykehus, med beskjed om at nå skal du få lagt tarmen tilbake.

Så jeg sier til meg selv. Lykke til.

Author: arvid