Fastlegen

Da jeg bodde i Lier hadde jeg en fantastisk fastlege som så meg, hørte på meg og som kunne diskutere med meg. Så flyttet jeg til Undrumsdal med jobb i Horten og skaffet meg en fastlege i Horten som jeg følte var av det rette slaget. Dessverre så skulle hun ut i mammapermisjon uken etter min første konsultasjon og vikaren var alt annet enn det jeg forventet meg av en lege. Nå har den opprinnelige fastlegen kommet tilbake fra permisjon og jeg var der i dag for kontroll og konsultasjon. Og skuffelsen etter dette møtet er til å ta og føle på. Etter operasjonen har jeg fått noen merkelige stikkinger i spesielt det venstre beinet. Dette er ikke noe som plager meg noe vesentlig, men det er ubehagelig og jeg vil gjerne vite hva det er. Nevnte dette for legen i dag, men det var som å prate for døve ører.
Sist tirsdag var jeg på sykehuset og tok ekko av hjertet og fikk med det klarsignal for å legge tilbake tarmen. Hvis jeg ikke hadde hørt noe innen 14 dager (Det var i går) så måtte jeg få fastlegen til å ringe Gastrokirurgisk på Tønsberg for å etterlyse en innkalling. Og det gjorde jeg i dag, men jeg fikk vel egentlig en kald skulder og masse rare forklaringer om at hun ikke hadde fått noen epikrise og derfor så hun det som vanskelig. Og hørte jeg ikke noe innen 10 dager så fikk jeg bare ringe legekontoret å høre. Spurte om videre sykemelding, siden jeg må sykemeldes igjen når tarmen skal inn. Men, det var absolutt uaktuelt. Jeg var jo frisk nok til å søke jobber nå, så da ble det sånn.
Jada, Jeg er frisk nok til å søke jobber nå, men i ett jobbintervju bør jeg jo fortelle at jeg sannsynligvis blir sykmeldt 1 uke eller 2 innen et par måneder. Og det er vel ingen som vil ansette noen, når de vet dette. Men, kanskje jeg tar feil.

Så da er avgjørelsen tatt. Det blir bytte av fastlege. Har satt meg på liste og venter nå på at skifte skal bli en realitet.

Author: arvid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *