Kanskje en lysning i tunnelen

I dag 19/8-21 fikk jeg en faktura på VIPPS fra fastlegen min. På fakturaen sto det kun Konsultasjon 11 August 2021. Det var ikke det store beløpet, Kun kr. 59,- Men, jeg har frikort utstedt i februar 2021, så alle slike konsultasjoner skal gå på frikortet. Ja, jo jeg vet at man må betale ekstra for prøvetaking og utstyr som brukes under en legetime, men denne konsultasjonen var 100% fri for utstyr. Selv ikke blodtrykket ble tatt. Så jeg må si jeg ble både irritert og forfjamset da meldingen tikket inn i morgentimene i dag.
Etter å ha sittet over 20 minutter i telefonkø til legekontoret fikk jeg snakke med noen, som etter litt leting og roting fant ut at fakturaen var for en henvisning til Gastrokirurgisk avdeling på Tønsberg sykehus.

OK! det er altså slik fastlegen etterlyser en time for å legge tarmen inn igjen? Ved å sende en (ny) henvisning????
Merkelig fremgangsmåte spør du meg. Det er jo en grunn til at jeg har søkt om å bytte fastlege.
Men, da kan det kanskje se ut som at ting er på gang. Jeg stoler ikke helt på dette og har fortalt legekontoret at fakturaen først blir betalt når jeg ser henvisningen hos Helse Norge som legekontoret har begynt å bruke, eller at jeg får en innkalling fra sykehuset.

Som sagt, så kan det se ut til at det er en lysning i enden av tunnelen og at tarmen snart skal tilbake til sin skjulte tilværelse inne i kroppen min.

Author: arvid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *