Den nære fremtid. :-)

Da har jeg vert på Tønsberg sykehus for å bekrefte at tarmen er tett. 🙂 Det vil si jeg har fått bekreftet at det IKKE er noen lekkasje fra operasjonssåret i endetarmen.
Så da ligger alt til rette for at den kan legges inn igjen. Fikk lovnader om at det skal skje så fort som mulig og i god tid før Jul.
Men, jeg er nok ikke helt ferdig der. Det viser seg at de kan ha skadet noen urinveisnerver som kan føre til nattlig inkontinens, samt problemer med å holde ting tilbake når trangen er som størst. Jeg merker meg at symptomene er tilstede, men foreløpig er det ikke noe hverdagslig problem.
Verre blir det når jeg skal lære meg å drite på nytt. 🙂 Da må jeg lære meg å styrke lukkemuskelen og det blir nok en kamp jeg bør vinne så fort som mulig, men som kan være veldig vanskelig. På sykehuset i dag antydet de at det kan ta opptil 18 måneder før alt er ved det normale igjen. Og selv den tidsrammen kan være optimistisk. Jeg får selvfølgelig oppfølging av spesialister på både det ene og det andre. Det jeg er mest spent på nå er om jeg noen gang kommer tilbake til et normalt arbeidsliv igjen. Men, det får tiden vise.
Aller først får vi sørge for at tarmen er innabords og at ting fungerer tilsynelatende normalt igjen. Så får vi se hva som blir neste steg.

Author: arvid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *