En liten nedtur

Fikk meg en liten nedtur her om dagen, da jeg ringte sykehuset for å få litt info om tidsramme for når tarmen skal legges inn igjen.
Det viser seg at jeg må utføre en rektoskopi først, da de har mistanke om en lekkasje fra skjøten i endetarmen.
Da jeg tok en koloskopiundersøkelse i Juli var det ingen tegn eller signaler på at det skulle være noen lekkasjer derfra. Men, de fant noe avføring øverst i tarmen, som sannsynligvis kommer fra stomien.
Jaja! Ikke vet jeg men jeg finner det litt rart. Jeg får bare vente å se.
Er litt lei meg for at det ser ut som om dette tar lenger tid enn det jeg håpet på. 🙁

Det lønner seg å mase litt. 🙂

Det lønner seg helt klart å mase litt selv, spesielt når fastlegen ikke gidder.
Fredag ringte jeg selv til sykehuset for å etterlyse en fremdriftsplan for innleggelse av tarmen. Som nevnt fikk jeg meg en liten nedtur på fredag. Men, idag ringte de fra sykehuset å fortalte meg at jeg kunne få time allerede i morgen for undersøkelse av tarmen. Så da ser jeg lys i tunellen allikevel. 🙂

Author: arvid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *