Min 60 årsdag :-)

Jaja, så har man blitt 60 år da. 🙂 Dagen ble ikke helt som forventet. Men, den ble overraskende fin og flott.
Forventningene gikk ut på at jeg skulle ha en stille og rolig feiring sammen med Daniel, som har pappahelg denne helgen. Jeg hadde fortalt Daniel at jeg ønsket å kjøpe en liten marsipankake som vi kunne kose oss med denne helgen. Noe han igjen hadde fortalt sin mor, som da hadde bakt en marsipankake som Daniel kunne ha med seg til far. (Tusen hjertelig takk for deilig marsipankake)

Men, dagen ble ikke helt som forventet. For noen dager siden hadde broderen en utblåsning på Facebook, hvor han påsto at han tenkte på en kar nede i Undrumsdal som snart fylte 60 år. Like etterpå kom det en kommentar fra hans ene datter (min Niese) om at de håpet jeg var hjemme og at de kom en tur etter 17:00 en gang. Hun skulle ha med seg kake. Ikke lenge etterpå kom det en ny kommentar på face om at broderens andre datter (også min Niese. 🙂 ) også skulle komme og hun skulle ta med seg noe mat.
Faen også tenkte jeg. Da må jeg jo rydde og vaske skikkelig når huset blir fullt av folk. Men, for all del. Det er ikke ofte denne karen får besøk, så jeg gjorde mitt beste ut av det. Men, Broderen har litt problemer med å gå og sitter for det meste i rullestol og en slik elektrisk stol er ikke denne leiligheten beregner for. Så vi rigget oss til ute, spiste pølser, snitter og kaker i høyt tempo. Sladderen gikk over en lav sko og det hele ble rett og slett en hyggelig sammenkomst på tunet.

Også er det alltid hyggelig å feire bursdag på facebook. Jeg personlig prøver så godt jeg kan å gratulere alle, hvis bursdager kommer opp i feeden. Det betyr at jeg hvert år sender ut en ca. 750 gratulasjoner på face. Jeg synes at alle fortjener en fødselsdagsgratulasjon uansett om det er familie, gode venner, bekjente eller kun fjerne kontakter.
Vel, det er nok ikke alle som er enige med meg der. Men, jeg mener at selv uvenner og fiender fortjener en fødselsdagshilsen.

Så nå gleder jeg meg bare til neste korsvei og det må bli min 70 års dag 24/9-2031 😁

Author: arvid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *