Campervan

I den senere tid har jeg sett en del videoer av varebiler omgjort til campingbiler/bobiler. De som kjenner meg godt vet at jeg lenge har hatt litt sansen for å leve i pakt med naturen og gjerne litt minimalistisk. En livsstil jeg skulle ha grepet for mange år siden. Men, nå har jeg blitt voksen og kan gjøre som jeg vil.

Jeg har i lengere tid snakket om at jeg ønsker meg ei hytte som jeg kan bo i. Tanken og ideen er fortsatt aktuell, men det koster gjerne ett sted mellom firehundre tusen og en million. Etter å ha studert Campervan konseptet noen dager har jeg blitt såpass fasinert at jeg vurderer å kjøpe meg en skapbil på ca. 19 m3 (tror det er den største man kan kjøre på et usselt B sertifikat. 🙂 Alternativt kan jeg jo skaffe meg et C1 førerkort til ca. 25 000,- Da kan jeg skaffe meg en skapbil på ca. 35 m3. Men, det er både fordeler og ulemper med det. Fordelen er selvfølgelig større plass. Ulempene er imidlertid større enn det jeg kanskje ønsker meg. Bilen er selvfølgelig større og med det vanskeligere å parkere, vanskeligere å kjøre inn på små veier etc. For tanken er jo ikke bare at jeg skal bo i bilen, men også bruke den som camping/feriebil. 🙂
Vi får se hva vi finner på.

Ulempene med dette er jo at jeg må skaffe meg en adresse. og aller helst en adresse, hvor jeg kan plassere bobilen på en mer «»permanent»» basis.

Vel da er avgjørelsen tatt og publisert her…

PS! Dette innlegget er under redigering

Author: arvid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *