Camperlife1

Bildet er hentet fra Pinterest.

Da har jeg vel bestemt meg for å gjøre noe drastisk med livet mitt. Slapp helt av! Jeg skal begynne ett for meg nytt og kanskje bedre liv. 🙂

Prosjektet er som følger:

Jeg skal kjøpe meg en skapbil og bygge om denne til en bobil. Jada! Du leste riktig. Da får jeg en enorm boflate på hele 9 kvm. Intimt og koselig. Og ikke minst veldig mobilt. Jeg skal etter hvert selge unna alle eiendeler jeg ikke trenger eller ønsker å ta vare på. Det jeg vil ta vare på plasserer jeg enten i bobilen eller på et minilager. Det største problemet med dette er at jeg må skaffe meg en adresse med postkasse samt ett sted jeg kan la bilen stå mer eller mindre (helst mindre) fast ca. 6 måneder i året (Ikke nødvendigvis sammenhengende) etter hva jeg har forstått av loven.

Dette blir selvfølgelig et kjempeprosjekt som jeg må bruke tid på. Jeg har selv satt meg en tidsramme på ca. 18 måneder. Da havner vi ca. på Mai 2023

Hvorfor gjør jeg dette?

Vel! Det er flere årsaker til at jeg ønsker å gjøre dette. Men, det aller største årsaken er økonomisk. Etter at mitt gamle enkeltmannsforetak gikk på ræva i 2017, har jeg blitt det som kalles gjeldsslave. Og da kommer namsmannen og tar alt man ikke trenger ifølge myndighetene. 1G er vistnok det man skal klare seg på etter at husleie er dekket. og med strømutgifter på 2 500,- + forsikring, drivstoff, bidrag, mobil, TV og internett blir det ikke mye igjen.
Og pga. at 90% av gjelden er bedriftsgjeld så står man også utenfor gjeldsordningen. Har det blitt meg fortalt.
Ved å flytte i bobil sparer jeg ca. 12 000,- pr. mnd. som da kan gå til nedbetaling av gjeld, slik at jeg kanskje kan skaffe meg en brukbar pensjonisttilværelse om ca. 7 år.
Andre årsaker er at jeg ønsker å reise mer, dyrke mine rare hobbyer og leve et friere liv.

Kommentarer!

Mange vil nok riste på hodet av dette og komme med ganske krasse kommentarer, men det er jeg forberedt på. Mye av årsaken til disse kommentarene vil nok i stor grad basere seg på litt misunnelse. Samt at «»vagabond»» livet blir uglesett av de aller fleste. Alt skal jo være så fint og flott i dagens samfunn.
I mine yngre dager. (Jada! Jeg vet det er lenge siden) var jeg på tur i skog og mark nesten hver eneste helg. På det meste var jeg oppe i 12 helger på rad og ca. 30 helger i året. + påske, pinse og sommerferier. Dette er et liv jeg savner. Jeg vet jo selvfølgelig at det ikke blir det samme i dag 40+ år senere. Interessene har forandret seg og galskapen har forhåpentligvis roet seg noe. Men, uansett er det noe jeg faktisk savner.

The Lonely Wolf

Jeg har lenge betraktet meg selv som en ensom Ulv. Noe jeg faktisk trives godt med. Det som mangler er friheten en ensom ulv har. 🙂
Hvorfor har jeg betraktet meg selv som en ensom Ulv?
Vel! Jeg er medlem av en familie som ikke er så sammensveiset som man kanskje skulle ønske. Misforstå meg ikke. Vi har et godt forhold til hverandre, men det er ikke så nært som man kanskje skulle ønske. Mange årsaker til det som jeg ikke skal komme inn på her.
En gang i tiden hadde jeg mange nære venner, men den tiden er over. I dag har jeg mange bekjente. Det er mange årsaker til det også.

Vi flyttet til hver vår side av landet, skaffet oss kjærester med helt andre interesser enn oss. Vi utdannet oss forskjellig og fikk etter hvert forskjellige interesser. Helt naturlig egentlig. Mitt problem var vel egentlig at jeg ikke var flink nok til å skaffe meg nye nære forbindelser. Dessuten så har jeg nok vert litt for frittalende når det kommer til andres valg og meninger. Når det er sagt, så har jeg jo lært meg å leve med det. Og derfor også sett på meg selv som en ensom Ulv.

Jeg håper jo at jeg med dette prosjektet kan skaffe meg nye og interessante «venner» og bekjente. 🙂

Ny nettside og blogg.

Jeg vil etter hvert skaffe meg en ny nettside dedikert til dette prosjektet. Et sted hvor jeg vil legge ut bilder, kanskje noe videosnutter og kommentarer på det jeg driver med. Kanskje noen sponsorer kommer min vei. 😉 Men, aller mest for å vise verden (Norge) at det er mulig, selv for en noldus som meg. 🙂
Så nå ser jeg etter en varebil med et skap på ca. 19 kubikk Det vil si ca. 4,2 m langt og ca. 2,1 m bredt. Max kr. 25 000,-
Jeg vet de finnes der ute og jeg har allerede 2 stk. på hånden. Men, det avhenger jo av at jeg for solgt min Nissan Almera.

3 thoughts on “Camperlife1

  1. were I younger I would absolutely love to do something like this but I now have 48 years of accumulated ‘memories’ in a fairly large house where I live a lone as a lone wolf of sorts. Peers are dying, or have gone off to other parts of the state, I am becoming a recluse in my own home. I wish you lots of luck!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *