The Lone Wolf

Mine Friluftsliv sider

Endelig har årets friluftsliv begynt. Jeg er i en situasjon hvor jeg bør/må rehabiliteres. Små og lengere turer i skog og mark blir en stor del av denne rehabiliteringen.

Målet med rehabiliteringen

Jeg har satt meg et mål med rehabiliteringen. Det skal bli en 7-10 dagers tur over Hardangervidda. Fra Haugastøl til Mogen turisthytte ved Møsvatn. Skal utføres sommeren 2023.

Tur. 1/5-2021:

Langs Trollvann i Larvik kommune.

Tenkte det var på tide å komme meg ut i skog og mark. Spesielt med tanke på at jeg også bør rehabilitere meg selv etter en kreftoperasjon og et kraftig hjerteinfarkt. Planen var å gå fra P-Plassen og opp til Trollvannshytta.
Dessverre gikk ikke det. Kroppen sa stopp, så det ble ca. 0,9 km av de 1,2 km som var planlagt. Tur/retur ble det da 1,8 km.

Tur 6/5-2021

Langs E-18 / Solerødveien

Da ble det en liten tur i dag også. Langs E-18 fra Solerødveien. Traff på både Ugle og Rådyr. Stille og fredelig område som jeg sikkert kommer til å ferdes i oftere. Litt tøffere i dag enn på lørdag. Dette pga. mer kupert terreng.

Tur 7/5-2021

Langs E-18 / Solerødveien

En kort tur på samme sted som i går, men på en annen sti som var kortere, men mye mer kupert.